ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

fashion-wear.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, Fashion-wear, δημιουργήθηκε από την εταιρία ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της τον Ιανουάριο του 1983 με στόχο την Ελληνική αγορά ενδυμάτων και το χώρο του sport-casual ενδύματος, για νέους και νέες και για όσους σκέφτονται σαν νέοι.

Η εταιρία ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας κυρίως σπορ ένδυσης και αξεσουάρ με το εμπορικό σήμα FAKETTI. Τα προϊόντα FAKETTI θα τα βρείτε σήμερα στα καλύτερα καταστήματα στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως και σε χώρες της Ευρώπης αλλά και σε διάσημες ιστοσελίδες του εξωτερικού.

Συγχρόνως η εταιρία, εκμεταλλεύεται το εμπορικό σήμα Luciano Faketti τόσο στο τομέα χονδρικής όσο και στο τομέα λιανικής πώλησης μέσω του καταστήματος Fashion-Wear. Η Luciano Faketti είναι μια σειρά για τον άντρα που αποτελείται από exclusive πουκάμισα, κουστούμια, παπούτσια και αξεσουάρ, που έτσι ολοκληρώνουμε και την classico uomo εμφάνιση του άντρα!

Fashion-Wear – ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στόχος μας στο Fashion-wear είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, από την επιλογή των υφασμάτων και των πρώτων υλών έως την δημιουργία και τη παραγωγή των collection κάθε εποχής. Η εμπειρία τόσων χρόνων σκληρής δουλειάς σε συνδυασμό με την αφοσίωση των ανθρώπων μας αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία καθώς και ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε μελλοντικής πρόκλησης που επιτάσσει η αγορά.

Μέσω του φυσικού μας καταστήματος στην Αλέκου Παναγούλη 121, στο Ηράκλειο Αττικής όπου το ευχάριστο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ